Traduccions per al sector dels animals de companyia

Les nostres mascotes es mereixen el millor

Necessita una empresa de traducció especialitzada en el sector dels animals de companyia? Ha vingut al lloc més adequat.

Podem aconseguir que el seu missatge sigui apte per donar la volta al món; una necessitat absoluta per a un negoci amb presència internacional. Segueixi llegint per descobrir què podem fer per al seu negoci.

Experiència en el sector dels animals de companyia

Quan traslladem una informació d’un idioma a un altre, és important que el missatge sigui el més adequat. Les nostres mascotes confien en nosaltres per a tot, per menjar, per beure aigua, per trobar refugi i per rebre atenció mèdica, per tant, un malentès els pot perjudicar. I aquest és el motiu pel qual és imprescindible tenir un traductor expert, amb experiència en el sector.

Al cap i a la fi, si tenir cura de les nostres mascotes és una tasca exigent, no hauríem de tractar les traduccions relacionades amb aquest tema de la mateixa manera?

No només disposem d’una xarxa de traductors amb coneixements tècnics especialitzats, sinó que també oferim terminis d’entrega adaptats, unes estructures de preus flexibles i un coneixement sòlid del procés de presentació d’ofertes.

Experiència en el sector dels animals de companyia

La nostra experiència en traducció per al sector dels animals de companyia és molt àmplia; hem treballat amb tot tipus de documents per a tot tipus d’animals de companyia.

Entendre les necessitats dels animals de companyia i el llenguatge que els envolta és essencial. Els nostres fidels companys depenen del fet que nosaltres prenem les decisions més adequades. I aquestes decisions només es poden prendre si disposem de la informació adequada; una informació que només es pot entendre a nivell global si es tradueix correctament!

Aquests són alguns dels animals per als quals hem fet traduccions:

Aquàtics
Aus
Mamífers (grans i petits)
Rèptils

El sector dels animals de companyia està ple de paraules úniques. Tant si es tracta d’una recomanació per alimentar amb xeringa un conill malalt, com d’aconseguir la temperatura i el pH adequats per al seu aquari, el benestar dels animals necessita unes traduccions perfectes. Aquest és el motiu pel qual només contractem traductors amb una dilatada experiència en el sector.

Tenim poques vetes de mercat, però aquest és precisament el motiu pel qual som els millors.

Clients de renom mundial

Supreme Petfoods, una marca líder mundial en la cura d’animals de companyia petits, és un dels exemples de clients satisfets amb la nostra feina. I això és el que opinen de nosaltres:

our-pet-sector-clients“Al principi ens va costar trobar una empresa de traducció de màrqueting que pogués transmetre amb precisió la nostra marca, i no una que simplement traduís paraula per paraula… La feina que l’equip de McFelder ha fet fins ara ha suposat una clara millora en aquest sentit”

Pot obtenir més informació sobre per què aquesta i altres empreses de renom mundial estan tan satisfetes amb la nostra feina a l’apartat Històries d’èxit del nostre lloc web.

Traducció de documents i especialització

Al llarg de tots els projectes que hem dut a terme per als nostres clients, hem realitzat una gran quantitat de traduccions per al sector dels animals de companyia. Les nostres mascotes són un membre més de la família, així que totes les traduccions que hi estiguin relacionades han de ser perfectes per garantir la seva salut i el seu benestar. Aquestes són algunes de les temàtiques dels projectes realitzats:

Documentació legal
Descripcions de productes
Traduccions de llocs web
Documentació sanitària i de seguretat
Guies d’usuari

Per què McFelder?

Sigui quina sigui l’especialitat de la seva empresa i independentment del tipus de projecte que pugui tenir entre mans, McFelder aporta molt més que una experiència específica del sector: reducció de costs en termes interanuals; certificació de qualitat ISO 17100; accés a la tecnologia més avançada d’IA i aprenentatge automàtic; opcions de preus escalables; i un gestor de projectes dedicat per gestionar totes les seves traduccions específiques del sector dels animals de companyia.

Vol parlar de les seves necessitats de traducció en el sector dels animals de companyia? Nosaltres també! Posi’s en contacte per parlar amb un membre del nostre equip i obtenir un pressupost gratuït.

Menu