Traduccions per al sector del petroli i el gas

Refini també les seves traduccions.

Està buscant una empresa de traducció especialitzada en el sector del petroli i el gas? Ha arribat a la pàgina idònia.

Sovint, les traduccions per al sector del petroli i el gas poden deixar molt a desitjar. Nosaltres aconseguim que aquest món tan especialitzat es pugui comunicar fàcilment per tot el món; una necessitat absoluta per a un negoci amb presència internacional.

El nostre plantejament

Pel que fa a les traduccions per al sector del petroli i el gas, el plantejament depèn de la naturalesa dels factors de la indústria. En un sector tan especialitzat, que a més utilitza nombrosos termes tècnics, pel que fa als sistemes implicats, és imprescindible disposar d’un traductor amb experiència en la disciplina. Al cap i a la fi, si el procés es desenvolupa amb absoluta precisió, el contingut traduït hauria de complir els mateixos requisits pel que fa a l’exactitud.

No només disposem d’una xarxa de traductors amb coneixements tècnics especialitzats, sinó que també oferim terminis d’entrega adaptats, unes estructures de preus flexibles i un coneixement sòlid del procés de presentació d’ofertes.

Experiència en la traducció per al sector del petroli i el gas

Estem orgullosos de poder dir que la nostra experiència en proporcionar traduccions perfectes per a un món tan tècnic és molt àmplia.
Per nosaltres, la comprensió d’un llenguatge complex i tècnic és un acte reflex i ens ha ofert l’oportunitat de realitzar projectes especialitzats en una gran quantitat de segments industrials:

Upstream

Exploració i producció.

Midstream

Transport, processos i emmagatzematge.

Downstream

Refinació, venda i distribució.

El món del petroli i el gas està farcit de terminologia tècnica i acrònims. Un llenguatge que només una persona amb experiència és capaç de desxifrar. Per exemple: MMCF, CAC, CCS, CSS i CBM. Aquest conjunt de lletres no significa res per a una persona aliena a la indústria; per això, només contractem traductors amb la qualificació adequada en aquest món.

Tenim poques vetes de mercat, però aquest és precisament el motiu pel qual som els millors.

Clients de renom mundial

Clients de renom mundial com Wood i Subsea 7 han quedat ben satisfets amb la nostra meticulositat a l’hora de plantejar les traduccions en el sector de l’enginyeria. Això és el que ens va dir el nostre client Wood:

Wood Plc

Vam triar McFelder Translations i ens ho van lliurar tot a temps i dins dels pressupost, tot i la ingent tasca d’haver hagut de traduir a 10 idiomes per a més de 44.000 treballadors.

Pot obtenir més informació sobre per què aquesta i altres empreses de renom mundial estan tan satisfetes amb la nostra feina a l’apartat Històries d’èxit del nostre lloc web.

Traducció de documents i especialització

No només ho diuen els nostres clients; hem dut a terme una gran varietat de traduccions dins del sector del petroli i el gas, cadascuna de les quals amb el seu propi plantejament especial. Alguns dels projectes en què treballem sovint inclouen:

Manuals tècnics i guies d’usuari
Contractes i assessorament jurídics i confidencials
Plans de manteniment dels equips (EMP, per les seves sigles en anglès)
Fusions i adquisicions
Comunicacions internes globals
Documentació de salut i seguretat (HSE, per les seves sigles en anglès)

Per què McFelder?

Sigui quina sigui l’especialitat de la seva empresa i independentment del tipus de projecte que pugui tenir entre mans, McFelder aporta molt més que una experiència específica del sector: reducció de costs en termes interanuals; certificació de qualitat ISO 17100; accés a la tecnologia més avançada d’IA i aprenentatge automàtic; opcions de preus escalables i un gestor de projectes dedicat per satisfer les seves necessitats específiques.

Vol parlar de les seves necessitats de traducció en el sector del petroli i el gas? Nosaltres també! Posi’s en contacte per parlar amb un membre del nostre equip i obtenir un pressupost gratuït.

Menu