Traduccions per al sector de la seguretat alimentària

El repte del llenguatge tècnic

Les traduccions relatives a la seguretat alimentària sempre són complexes i enrevessades. Més aviat, els termes més apropiats per definir aquest sector tan important serien “exclusivitat”, “complexitat” o “intricadament detallat”. Per descomptat, la precisió és essencial en totes les feines de traducció. No obstant això, quan parlem de la indústria de la seguretat alimentària hi ha moltes més coses en joc: la diferència entre una localització ben feta o una de mal feta és la salut del consumidor.

Sense una comprensió profunda de la ciència pertinent (cosa que abunda en la nostra xarxa de traductors), les frases poden ser gairebé impossibles d’entendre i, per tant, de traduir. Per exemple:

“Aquesta afirmació es recolza en estudis realitzats amb pollastres d’engreix alimentats amb una dieta en forma de granulat que contenia blat mòlt complementat amb grans de blat integral i infectats amb S. Typhimurium amb nivells de Salmonella més baixos al pedrer i l’ili, concomitant amb nivells de pH més baixos al pedrer i nivells baixos de Clostridium perfringens en comparació amb les aus no alimentades amb blat integral”.Font 

Frases com les anteriors són una demostració clara de la necessitat de traductors especialitzats. És exactament per això que ens assegurem que les nostres traduccions siguin sempre irrefutables, fonamentades i conformes a la normativa del sector.

Clients de renom mundial

Clients de renom mundial com NEOGEN han quedat ben satisfets amb les nostres traduccions tècniques sobre seguretat alimentària. Això és el que ens va dir NEOGEN:

“Vam passar de traduir internament a utilitzar els serveis de McFelder i no podríem haver escollit millor. És un equip eficient i de confiança, que sempre ens ofereix una solució ràpida a tots els problemes que puguem tenir. Actualment, McFelder s’encarrega de les nostres traduccions globals i estem molt satisfets amb la seva feina”.

Pot obtenir més informació sobre per què aquesta i altres empreses de renom mundial estan tan satisfetes amb la nostra feina a l’apartat Històries d’èxit del nostre lloc web.

Traducció de documents i especialització

Llavors, com aconseguim que la nostra experiència en el sector de la seguretat alimentària estigui al nivell de la complexitat general i l’experiència que li són inherents? Doncs bé, gràcies a les diverses tasques en què hem tingut el plaer de treballar, coneixem bé les dificultats d’aquest món. A continuació enumerem alguns dels projectes als quals hem contribuït:

Manuals d’instruccions
Localització de programari
Informació sobre productes
Vídeos, comunicats de premsa, articles i fires
Llocs web
Fitxes de dades de seguretat (FDS)

Pot trobar una llista completa dels nostres serveis aquí.

Serveis de traducció especialitzats en la seguretat alimentària

La indústria de la seguretat alimentària cobreix una àmplia gamma de disciplines i serveis, per tant, com es gestionen els serveis de traducció per a aquests subsectors especialitzats? Som conscients d’aquests petits matisos que existeixen a cada subsector; el que funciona per a l’agricultura pot ser completament inadequat per a les plantes modificades genèticament. Des de proveïdors d’aparells com OpGen fins a proveïdors de solucions de seguretat alimentària i animal com NEOGEN, nosaltres ens n’encarreguem de tot.

McFelder té la sort de disposar d’uns amplis coneixements en el món de les traduccions sobre seguretat alimentària, que inclouen:

La contaminació dels aliments
L’etiquetatge dels aliments
Aliments modificats genèticament
Pràctiques de fabricació dels aliments
Pràctiques ramaderes

Per què McFelder?

No només ens diferenciem per la nostra dilatada experiència en traduccions sobre seguretat alimentària; hi ha moltes altres raons per triar-nos com a soci de traducció de confiança. Per exemple, disposem del certificat de qualitat ISO 17100 i d’un procés simplificat que també ens permet aconseguir uns terminis d’entrega ràpids.

Això sense oblidar la inversió que hem fet en noves tecnologies (com ara la intel·ligència artificial i l’aprenentatge automàtic) que permeten una major eficiència i un enfocament personalitzat dels preus. A més, els nostres clients també gaudeixen de l’avantatge i la familiaritat de disposar d’un gestor de projectes dedicat per a tots els seus projectes.

Vol parlar de les seves necessitats de traducció en el sector de la seguretat alimentària? Nosaltres també! Posi’s en contacte per parlar amb un membre del nostre equip i obtenir un pressupost gratuït.

Menu