Serveis de traducció sobre tecnologies financeres (FinTech)

L’especialització no és un luxe, sinó una necessitat.

La qualitat d’un producte o una idea no importen si no pot comunicar el seu missatge. En un sector tan complicat com les tecnologies financeres, necessita unes traduccions especialitzades per arribar a tot el món.

El nostre plantejament

Segons la nostra experiència, la clau per oferir uns serveis de traducció efectius per a les tecnologies financeres és tenir un ampli coneixement dels tecnicismes. Només cal donar un cop d’ull a la frase següent que parla de “bifurcacions”, per exemple:

Un canvi en la forma en què les regles de programari d’una cadena de blocs defineixen transaccions o blocs vàlids. Bifurcació dura: un canvi en les regles que han d’adoptar tots els nodes d’una xarxa o bé abandonar la xarxa. Bifurcació suau: un canvi compatible amb la versió anterior que només depèn del fet que la majoria dels nodes adoptin les noves regles. (Font)

Com succeeix a tots els entorns tècnics, si no s’hi treballa directament, l’argot en constant evolució se t’escapa. La unió dels serveis financers i el desenvolupament de programari, que són les dues parts que conformen les tecnologies financeres (FinTech), és difícil de dominar.

És per això que només treballem amb els millors traductors, que han de passar contínuament unes proves ben rigoroses. També oferim uns terminis d’entrega adaptats, unes estructures de preus flexibles i un coneixement sòlid del procés de licitació.

Coneixements dels seus subsectors

Hi ha molts processos financers que les tecnologies financeres poden ajudar a facilitar:

Inversions
Assegurances
Transaccions
Serveis bancaris
Gestió de riscs

Si es mou per aquestes àrees, és imprescindible que faci localitzar el text corresponent. Al cap i a la fi, és probable que gairebé tres quartes parts de les persones ho comprin si la informació rellevant es troba en la seva llengua materna. Un fenomen que només es veu exacerbat pels grans desafiaments del món financer.

Els nostres clients

Això també inclou una sòlida recomanació del nostre client Tayburn. Durant la nostra col·laboració, hem dut a terme diversos projectes relacionats amb les tecnologies financeres. I aquesta va ser la seva opinió:

fintech-translation-servicesA McFelder han estat sempre fantàstics i molt amables. Són com una extensió del nostre equip; mai res els hi suposa un problema i sempre responen amb rapidesa. Tenim una relació excel·lent, realment no puc dir-ne res de dolent.

Faci clic per obtenir més informació sobre les nostres “Històries d’èxit” amb Tayburn i la resta del nostres clients i veure per què estan tan contents amb la nostra feina.

Tanmateix, no només ho diuen els nostres clients. El reconeixement dels nostres esforços també s’estén a una petició de col·laboració en forma d’article al lloc web FinTech Scotland. En aquest article, la nostra sòcia directora, Fiona Feldermann McCrae, parla sobre la intersecció entre les tecnologies financeres i la traducció.

Traducció de documents i especialització

En concret, hem dut a terme desenes de traduccions diferents, en què cadascuna exigia un plantejament lleugerament diferent. A continuació, mostrem alguns exemples en què hem treballat amb la nostra xarxa de traductors experts:

Traduccions jurídiques
Localització de llocs web
Comunicació interna
Comunicats de premsa
Tasques d’aplicació d’interfícies d’usuari

Si desitja més informació, trobarà una llista completa dels nostres serveis de traducció aquí.

Per què McFelder?

A més de la nostra trajectòria de resultats contrastats a la indústria, ens agrada pensar que hi ha altres motivacions que el poden impulsar a triar-nos com a servei de traducció de confiança en l’àmbit de les tecnologies financeres. Per exemple, el nostre certificat de qualitat ISO 17100 o l’accés a la tecnologia més avançada en IA i l’aprenentatge automàtic. Això sense oblidar les nostres opcions de preus escalables, la reducció de costs que oferim en termes interanuals i el fet de tenir un gestor de projectes dedicat per satisfer totes les seves necessitats específiques.

Per descobrir el potencial internacional de la seva marca només ha d’enviar un correu electrònic o fer una trucada: posi’s en contacte amb un dels nostres equips per parlar del seu proper projecte i rebi un pressupost gratuït avui mateix.

Menu