Serveis de traducció per al sector dels compressors

La internacionalització requereix precisió

El mercat internacional dels compressors preveu un creixement constant com a conseqüència de l’augment de la demanda de gas natural. Aquesta demanda internacional requereix un subministrament internacional. Un subministrament que exigeix una comunicació precisa en una gran varietat d’idiomes.

Pel que fa als nostres serveis per al sector dels compressors, les característiques d’aquesta indústria caracteritzen de manera determinant el nostre plantejament. En un sector amb termes tan especialitzats i variats pel que fa als productes i serveis que ofereix, és imprescindible disposar d’un traductor amb experiència en ciències o l’enginyeria. Al cap i a la fi, si les màquines i els processos involucrats es dissenyen amb extrema precisió, el contingut traduït hauria de tenir els mateixos nivells d’exactitud. No només disposem d’una xarxa de traductors amb coneixements tècnics especialitzats a l’altura dels requisits, sinó que també oferim terminis d’entrega adaptats, unes estructures de preus flexibles i un coneixement sòlid del procés de presentació d’ofertes.

Amb els nostres serveis de traducció per al sector dels compressors, podem transmetre el seu missatge arreu del món.

Serveis de traducció per al sector dels compressors

Estem orgullosos de poder dir que la nostra experiència en proporcionar traduccions perfectes per a un món tan tècnic és molt àmplia. Per nosaltres, la comprensió d’un llenguatge complex i especialitzat és un acte reflex i ens ha donat l’oportunitat de participar en projectes especialitzats en tots els segments de la indústria, tant en els models de desplaçament dinàmic com en els de desplaçament positiu:

Centrífugs
Axials
Recíprocs
Rotatius

Clients de renom mundial

Clients de renom mundial com Howden han quedat ben satisfets amb la nostra meticulositat en els serveis de traducció per a compressors. Això és el que ens va dir el nostre client:compressor-translation-services

Fa uns 11 anys que McFelder és el proveïdor de serveis de traducció de Howden i, en concret, fa 4 anys que treballa amb el meu equip, comunicacions globals. A Howden treballem amb 11 idiomes a nivell mundial. Sempre he cregut que l’equip de McFelder respon ràpidament, sap el que fa, és pràctic, proactiu i té molta cura dels detalls. Dediquen el temps necessari a comprendre els meus objectius i suggereixen unes solucions fantàstiques per assegurar-se que obtindré el que necessito; els comentaris que hem rebut dels nostres 6.000 treballadors són molt bons.

Pot obtenir més informació sobre per què aquesta i altres empreses de renom mundial estan tan satisfetes amb la nostra feina a l’apartat Històries d’èxit del nostre lloc web.

Traducció de documents i especialització

No només ho diuen els nostres clients del sector dels compressors; hem dut a terme una gran varietat de projectes dins del sector, cadascun dels quals amb el seu propi plantejament especial. Alguns dels projectes en què treballem sovint inclouen:

Manuals tècnics i d’instruccions
Desenvolupament de marca
Llançaments de productes a nivell global
Comunicats interns per als treballadors de tot el món
Presentacions internes globals
Global Internal Presentations
Vídeos i doblatges

Per què McFelder?

Sigui quina sigui l’especialitat de la seva empresa i independentment del tipus de projecte que pugui tenir entre mans, McFelder aporta molt més que una experiència específica del sector: reducció de costs en termes interanuals; certificació de qualitat ISO 17100; accés a la tecnologia més avançada d’IA i aprenentatge automàtic; opcions de preus escalables i un gestor de projectes dedicat per satisfer les seves necessitats específiques.

Vol parlar de les seves necessitats de traducció en el sector dels compressors? Nosaltres també! Posi’s en contacte per parlar amb un membre del nostre equip i obtenir un pressupost gratuït.

Menu