Serveis de traducció per al sector de la soldadura

El llenguatge tècnic requereix un soci especialitzat

Segons la nostra experiència, la clau per oferir uns serveis de traducció efectius per al sector de la soldadura és fixar-se en els detalls. Només cal donar un cop d’ull a la frase següent, per exemple:

La brida amb coll per a la soldadura és coneguda per la seva força i resistència a la deformació i es fabrica mitjançant una boixa llarga cònica.

Es tracta d’una terminologia que, realment no entendrien la majoria de persones que no estan ficades en el món de la soldadura. No obstant això, per al públic destinatari es tracta d’una informació crucial que ha de ser totalment exacta. Independentment de l’idioma.

Traducció de documents i especialització

A McFelder, tant nosaltres com la nostra xarxa de traductors especialitzats apliquem el nostre plantejament d’observadors minuciosos a diversos projectes específics del sector de la soldadura. A continuació mencionem uns quants exemples de serveis de traducció per al sector de la soldadura que coneixem a la perfecció:

Programari de gestió de la soldadura
Especificacions de procediments de soldadura
Vídeos de formació per als treballadors
Manuals d’instruccions
Fitxes tècniques de productes
Assistència en la presentació de productes

Els nostres clients

Podem dir ben orgullosos que els nostres esforços han estat ben rebuts, especialment pels nostres clients. Això és el que va dir un dels més coneguts, l’expert en soldadura i tall, ESAB:

A content clientEl servei de traducció de McFelder va ser ràpid, professional, amable, ben fet i d’una gran qualitat. No tenim cap dubte en recomanar-los a altres possibles clients.

Pot obtenir més informació sobre per què aquesta i altres empreses de renom mundial estan tan satisfetes amb el nostre treball a l’apartat Històries d’èxit del nostre lloc web.

Serveis de traducció per a cada subsector de la soldadura

Hi ha molts tipus de soldadura diferents, com la soldadura a l’arc, a gas, per resistència, per raig d’energia o d’estat sòlid. Sigui quin sigui, entra dins de la nostra experiència. Aquests són només alguns subsectors amb els quals hem treballat al llarg dels anys:

Soldadura per elèctrode revestit
Soldadura a gas
Soldadura làser
Soldadura MIG
Soldadura TIG
Soldadura amb nucli de fundent

Per què McFelder?

A més de la nostra trajectòria de resultats contrastats a la indústria, ens agrada pensar que hi ha altres motivacions que el poden impulsar a triar-nos com a servei de traducció de confiança en el sector de la soldadura. Per exemple, el nostre certificat de qualitat ISO 17100 o l’accés a la tecnologia més avançada en IA i l’aprenentatge automàtic.

Això sense oblidar les nostres opcions de preus escalables, la reducció de costs que oferim en termes interanuals i el fet de tenir un gestor de projectes dedicat per satisfer totes les seves necessitats específiques.

Per descobrir el potencial internacional de la seva marca només ha d’enviar un correu electrònic o fer una trucada: posi’s en contacte amb un dels nostres equips per parlar del seu proper projecte i rebi un pressupost gratuït avui mateix.

Menu