Els coneixements d’una gran agència. L’essència d’una agència petita.

Som McFelder Translations, l’agència de traduccions tècniques dels comunicadors transfronterers del comerç internacional.

Fem possible que les paraules dels experts en màrqueting, directors de vendes i especialistes tècnics de sector altament complexos i especialitzats funcionin arreu del món.

El nostre gran domini de la traducció i la localització li permet ampliar la seva capacitat d’atraure clientes, informar els col·laboradors i inspirar els usuaris amb independència de la seva ubicació.

Què ens fa diferents?

Security Guarantee

Portal del client segur

Coneixement tècnic especialitzat

Tecnologia d’intel·ligència artificial d’avantguarda

Soci de confiança per al negoci global

Seguretat de la informació dels clients

Transparència

Tecnologia + persones = màgia

És veritat, qualsevol persona pot adquirir un programari de traducció i dipositar-hi totes les esperances. Cap problema si el que busca és semblar un robot.

Però segur que això no és el que vol. Només amb la tecnologia, no podrà anar gaire més enllà. Quan combinem adequadament la tecnologia i les persones és quan es produeix la màgia.

Nosaltres aprofitem al màxim totes les possibilitats que ens ofereix la tecnologia puntera, però, alhora, garantim en tot moment el toc humà, de manera que els seus clients, usuaris i membres de l’equip sempre tinguin la impressió que l’hi està parlant a ells.

ISO 17100

El maig de 2015, l’Organització Internacional per a l’Estandardització va publicar la norma ISO 17100, que incorpora molts dels requisits de l’EN 15038. Aquesta norma per als serveis de traducció especifica els requisits necessaris per als proveïdors de serveis de traducció durant els processos de pretraducció, traducció i postraducció.

Treballar d’acord amb la norma ISO 17100 significa que tots els nostres clients poden tenir la certesa que seguim uns protocols aprovats per la indústria que permeten garantir la qualitat de les traduccions i un procés de treball transparent i professional.

Cada any, McFelder Translations se sotmet a una auditoria externa per part d’AENOR per avaluar i comprovar la seva conformitat amb la norma ISO 17100.

Menu