Política de privacitat

De conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MCFELDER BUSINESS SERVICES SL, amb CIF ESB0963883 i domicili social situat al Pg. de la Indústria, 34, 17820 BANYOLES (GIRONA). A continuació, es relacionen les seves respectives finalitats, terminis de conservació i bases legitimadores.

Per a aquells tractaments que ho requereixin, s’informa també de la possible elaboració de perfils i decisions automatitzades, així com de les possibles cessions i transferències internacionals que MCFELDER BUSINESS SERVICES SL té previst realitzar:

Finalitat: atendre les seves consultes i/o sol·licituds i instal·lar galetes.

Termini de conservació: mentre es mantingui el consentiment prestat.

Base legítima: el consentiment de l’interessat.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent i aplicable en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió («dret a l’oblit»), portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, així com revocar el consentiment prestat per al tractament de les seves dades, dirigint la seva petició a l’adreça postal C/ CANAT 76, 17820, BANYOLES (GIRONA) o al correu electrònic ACCOUNTS@MCFELDER.COM. Podrà dirigir-se a l’autoritat de control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Les dades identificades amb un asterisc (*) s’entenen com a camps obligatoris i requerits. En conseqüència, s’entenen com a necessàries per dur a terme les finalitats mencionades anteriorment. Amb l’enviament del formulari de recollida de dades, accepta la política de privacitat de MCFELDER BUSINESS SERVICES SL.

Menu