Opinions

Senseye

Tenim una molt bona relació laboral des de fa molt temps. Unir-nos a un soci de traducció fiable i tècnicament competent facilita molt la càrrega de treball.

Apex Training

McFelder Translations és un col·laborador de confiança que fa que les coses complexes siguin fàcils i flexibles. En part, tot això es deu a una gran gestió de projectes i, clarament, a un banc de traductors fiable i de confiança.

Gran Hotel Havana Barcelona

Vam trobar l´opció de treballar amb McFelder Translations entre altres empreses. La veritat, que vam escollir a McFelder Translations per la rapidesa en valorar el nostre projecte i per l´actitud tan positiva que van tenir des del primer moment envers nosaltres. El resultat va ser millor del que ja preveiem en el nostre rimer contacte… un èxit!
Estem molt contents de com tracten sempre els nostres projectes i com s´involucren en ells. Des de la primera vegada que els vam provar no deixem de treballar amb ells i són, sens dubte, la nostra empresa de traduccions per tot el relacionat amb la nostra pàgina web.

Laumont

Sense un equip altament qualificat i un servei molt professional McFelder no hagués pogut traduir la web de Laumont, S.L.U. Sens dubte en cas de noves necessitats de traducció contactarem amb ells.

DAB Pumps

Grans professionals! Complint amb la qualitat i amb els terminis que son tan necessaris avui dia

URSA

Eficàcia, fiabilitat, proximitat. Aquests son els tres valors que busquem en els nostres Partners i col·laboradors i McFelder els compleix sobradament. La nostra experiència ha estat molt positiva tant amb el tracte com en els resultats obtinguts

INIBSA

Portem més de 10 anys treballant amb ells, tenim una comunicació excel·lent. Ens realitzen traduccions tècniques i jurades sent responsables i efectius. Cobreixen totes les nostres necessitats en l’entrega dels projectes tant si son urgents como no. Sent el nostre col·laborador per qualsevol tipus de traducció.

SIXTEMIA

McFelder ens ofereix la tranquil·litat de poder disposar de traduccions fiables i efectives per les nostres Apps (aplicacions). Destaquem: la comunicació ràpida i eficaç.

LAFCARR

Hem realitzar amb McFelder varies traduccions per el nostre últim projecte a l’estranger i estem contents amb el resultat. Des de la nostra empresa recomanem la utilització dels seus serveis pels seu alt nivell d’eficàcia, eficiència, i qualitat i sempre complint amb els terminis d’entrega compromesos.

OXTEIN

McFelder és per Oxtein un aliat a l’hora de fer traduccions de tots els nostres suports. Son un Partner confiable, amb traductors que coneixen del sector, responsables i que responen amb eficiència i qualitat.

Codi Tramuntana

Gràcies a la rapidesa d’entrega de McFelder podem iterar i tenir nous mòduls per Apps ràpidament internacionalitzats. Treballem amb el mateix format de fitxers que utilitzen els programadors, això ajuda enormement a reduir errors i agilitzar l’intercanvi dels continguts. N’estem molt contents

INOXPA

Des de fa molts anys INOXPA confia a McFelder les seves traduccions de l’àmbit tècnic, legal i comercial. McFelder ofereix una atenció impecable, un tracte professional i personalitzat, en general, un bon servei del que destaca, especialment, la seva rapidesa i qualitat.

EC Synergy

McFelder Translations és el nostre col·laborador per a traduccions des de fa molts anys. Vam escollir McFelder degut a la seva experiència en la gestió d’instal·lacions i, fins ara, totes les nostres col·laboracions han satisfet i superat les nostres expectatives».

Howden

Fa uns 11 anys que McFelder és el proveïdor de serveis de traducció de Howden i, en concret, fa 4 anys que treballa amb el meu equip, comunicacions globals. Sempre he pensat que l’equip de McFelder respon ràpidament, té molta experiència, és pràctic i proactiu, i posa una gran atenció als detalls. Inverteixen el temps necessari en comprendre els meus objectius i suggerir les millors solucions per garantir que rebo el que necessito; els comentaris dels nostres 6.000 treballadors són molt positius

Doosan Power Systems

McFelder proporciona un servei personalitzat, professional i molt atent. La qualitat i varietat de les seves traduccions tècniques són insuperables

Subsea 7

Cada cop que hem col·laborat amb McFelder, la qualitat del servei, els preus competitius i els terminis d’entrega han estat excel·lents

Opgen

L’equip de McFelder Translations va ser molt ràpid i va resoldre tots els dubtes que tenia de manera clara i professional. També van realitzar un seguiment després de lliurar les traduccions perquè s’enorgulleixen de subministrar serveis de traducció de qualitat

Grupo PV

Habitualment els nostres textos són molt tècnics. La nostra terminologia és difícil de traduir i sempre ha calgut fer una revisió final. Per aquest motiu, hem treballat amb moltes agències de traducció. McFelder va traduir els nostres textos com si els hagués traduït un dels nostres enginyers dels departaments internacionals. Excel·lent. Tornarem a treballar amb ells.

ESAB

McFelder gestiona eficientment la traducció dels nostres comunicats de premsa a nivell global en 10 idiomes. És important que aquestes traduccions es realitzin ràpidament, ja que els comunicats de novetats s’han de distribuir de manera oportuna. McFelder ha subministrat sistemàticament traduccions tècniques de qualitat amb un termini d’entrega ben ràpid, sovint fins i tot abans d’hora. Això ens ajuda a mantenir el nostre programa de relacions públiques segons el que hem programat

Diamond Power

Fa molts anys que McFelder Translations tradueix els documents tècnics de Diamond Power Specialty. Durant aquest període de col·laboració, la qualitat de la feina rebuda ha estat sempre del més alt nivell.
El temps de resposta i els costos són també molt importants i McFelder fa tot el possible per oferir un servei ràpid i competitiu pel que fa a preus. Sempre han complert els terminis de lliurament dels encàrrecs urgents amb una resposta amable i immediata.

Silken Hotels

Fa molts anys que McFelder Translations col·labora amb el grup Silken. Localitzar el lloc web en anglès, francès i alemany en un breu període de temps va ser un veritable repte per al grup. McFelder Translations s’ha guanyat la nostra confiança gràcies a la qualitat de les seves traduccions en tots els projectes, i a la professionalitat i el respecte que sempre han demostrat. El grup Silken ha introduït un programa de fidelització per a tots els seus clients, que aporta un important valor afegit.

NEOGEN EUROPE

Hem treballat amb McFelder Translations en el projecte de localització del nostre lloc web en francès i alemany. Va ser una tasca immensa i una bona comunicació amb el proveïdor de la traducció era essencial per a nosaltres.
El projecte de localització va ser molt més fàcil i relaxat del que havíem imaginat gràcies a la fiabilitat i l’eficiència de McFelder.

Creative Corner Agency

Desenvolupem molts llocs web amb WordPress juntament amb el plugin de traducció WPML i, gràcies a McFelder Translations, el procés és tan senzill que ens podem oblidar d’aquesta tasca i concentrar els nostres esforços en altres àrees. Els seus traductors saben utilitzar WordPress i tradueixen el contingut web sense que ens hi hàgim de preocupar.

Biohorizons

Biohorizons ha escollit McFelder Translations com a proveïdor de traduccions clau gràcies a la seva experiència específica i els seus coneixements en el sector dental.

Royal Edinburgh Military Tattoo

Fa molts anys que treballem amb McFelder i estem molt contents amb el servei que proporcionen. Ofereixen traduccions de gran qualitat, un excel·lent termini de lliurament i són sempre de confiança i útils.

Edwards

Vaig triar McFelder Translations perquè podien realitzar la traducció directament sobre el material gràfic. Això redueix el temps de producció en un parell de dies i, a més, ajudar a reduir costos. Analitzen les nostres despeses i fan dues o tres propostes per reduir els costos. Tot seguit ens ho mirem junts per veure on podríem gastar menys.

Wood

Vam triar McFelder Translations i ens ho van lliurar tot a temps i dins del pressupost, tot i la ingent tasca d’haver hagut de traduir a 10 idiomes per a més de 44.000 treballadors.

NEOGEN US

Vam passar de traduir internament a utilitzar els serveis de McFelder i no podríem haver escollit millor. És un equip eficient i de confiança, que sempre ens ofereix una solució ràpida a tots els problemes que puguem tenir. Actualment, McFelder s’encarrega de les nostres traduccions globals i estem molt satisfets amb la seva feina.

Timberbush Tours

McFelder Translations és una empresa professional de tracte amable i una solució excel·lent per a les nostres necessitats. No dubtaria a recomanar McFelder a altres persones, ja que aporten confiança, un valor extraordinari i una gran expertesa.

Tayburn

Tayburn va contractar els serveis de McFelder per donar cobertura a les necessitats de traducció de continguts digitals d’un gran nombre de clients internacionals. Sempre lliuren els projectes a temps i amb una qualitat excepcional, especialment quan es tracta de temes tècnics i requisits de comunicació exigents. Necessitem treballar amb experts per garantir que aportem un valor espectacular als nostres clients, així que no dubtaria a recomanar McFelder a qui vulgui localitzar el seu contingut en els mercats globals.

International Real Estate Partners (IREP)

Com a empresa de gestió immobiliària líder, IREP necessita externalitzar els serveis de traducció d’alguns projectes clau. Treballem amb McFelder Translations des de fa anys i els considerem un soci de valor i una peça essencial pel que fa a les diverses necessitats de comunicació internacional de la nostra empresa. Ens ofereixen solucions personalitzades per a cada projecte que ens ajuden a aconseguir l’opció més rendible d’acord amb els nostres objectius.

Rittal

Començar a treballar amb McFelder ha suposat un canvi molt significatiu per a Rittal. Destacaria fonamentalment l’eficiència dels resultats i la qualitat del servei que ofereix tot l’equip, així com la plataforma Reach per a la gestió de les traduccions.

Menu