Obtingui un pressupost gratuït

  Serveis de traducció de tecnologies

  La indústria de la tecnologia abasta una àmplia diversitat de subsectors com ara programaris, aplicacions web i mòbils, i molts més. La capacitat de traduir directament dins del programari es coneix pel nom de localització de programari. Els nostres fluxos de treball de traducció a mida pel client permeten traduir fàcilment el programari i les tecnologies sense interrompre la funcionalitat de la mateixa tecnologia.

  Els requisits inclouen traduccions tècnicament precises, així com el coneixement i la capacitat de treballar directament amb el mateix programari. Els processos de flux de treball de la traducció no malmetran ni desarranjaran la codificació del programari.

  Serveis de traducció de tecnologies

  Traducció financera (Fintech)

  Serveis immobiliaris

  Farmacèutica

  Enginyeria industrial

  Aerotecnologia

  Fabricants de programari

  Clients de renom mundial

  Edwards és una empresa activa en diversos sectors, des de l’enginyeria fins a l’electrònica, i ofereix una àmplia gama de productes i serveis que operen en més de 30 països.

  “Vam passar de la traducció interna a McFelder, i no podria haver estat una millor opció. L’equip és fiable, eficient i sempre ofereix solucions ràpides per a qualsevol problema que tinguem.”

  A la secció “Històries d’èxit” de la nostra web, pot llegir per què Edwards i altres empreses de renom mundial estan tan satisfetes amb la nostra feina.

  Fluxos de treball de traducció

  En funció dels seus requisits clau, el guiarem a la millor solució per les seves necessitats traductològiques, terminis i pressupost. La indústria de les tecnologies és altament especialitzada i seleccionem els fluxos de treball de traducció que millor s’adapten amb l’equip de traductors tècnics, i així crear traduccions precises i tècnicament acurades.

  Especialitat tècnica

  Som l’opció perfecta per les traduccions de sectors tècnics.

  Transcreació fidel a la marca

  Ideal per projectes de màrqueting on no n’hi ha prou amb traducció literal.

  Traducció automàtica neuronal

  Una opció més ràpida i econòmica que la traducció humana.

  Primer de tot, tecnologia

  Consultoria

  Aquest podria ser el seu primer projecte de traducció i, amb tantes opcions i preus diferents, pot resultar aclaparador. No pateixi, oferim a tots els clients una consultoria gratuïta d’assessorament. McFelder Translations té més de 20 anys d’experiència col·laborant amb empreses líders dels sectors mèdics i industrials. Des del seu primer projecte, o en un projecte complex, o en tots i cadascun dels projectes… Som aquí per donar-li suport en tot i en les llengües que necessiti.

  Menu