Obtingui un pressupost gratuït

  Serveis de traducció de medicina i sanitat

  Com a agència de traducció tècnica, hem optimitzat la nostra experiència en les ciències de la vida al llarg de 20 anys. Les indústries de medicina i sanitat, en contínua evolució i amb requisits reglamentaris, exigeixen traduccions tècnicament precises. Els nostres clients de llarga durada establerts en aquesta indústria reforcen les nostres credencials de traducció.

  Serveis de traducció de medicina i sanitat

  Anestèsics

  Implantologia dental

  Dispositius mèdics

  Ortopèdia

  Teràpies gèniques i cel·lulars

  Atenció a la salut humana, animal i vegetal

  Productes sanitaris femenins

  Productes biològics terapèutics

  Traduccions de medicina i sanitat

  OpGen, un dels principals proveïdors d’aparells mèdics, s’ha beneficiat amb la nostra experiència en traduccions mèdiques per la documentació de productes i el material de màrqueting.

  “McFelder Translations ens ofereix serveis de traducció en els quals dipositem absoluta confiança degut al seu rigor i eficiència.”

  A la secció Històries d’èxit de la nostra web, pot llegir per què OpGen i altres empreses de renom mundial estan tan satisfetes amb la nostra feina.

  Fluxos de treball de traducció

  En funció dels seus requisits clau, el guiarem a la millor solució per les seves necessitats traductològiques, terminis i pressupost. La indústria de la medicina i la sanitat és altament especialitzada i seleccionem els fluxos de treball de traducció que millor s’adapten amb l’equip de traductors tècnics, i així crear traduccions precises i tècnicament acurades.

  Especialització tècnica

  Som l’opció perfecta per les traduccions de sectors tècnics.

  Transcreació fidel a la marca

  Ideal per projectes de màrqueting on no n’hi ha prou amb traducció literal.

  Traducció automàtica neuronal

  Una opció més ràpida i econòmica que la traducció humana.

  Primer de tot, tecnologia

  Consultoria

  Aquest podria ser el seu primer projecte de traducció i, amb tantes opcions i preus diferents, pot resultar aclaparador. No pateixi, oferim a tots els clients una consultoria gratuïta d’assessorament. McFelder Translations té més de 20 anys d’experiència col·laborant amb empreses líders dels sectors mèdics i industrials. Des del seu primer projecte, o en un projecte complex, o en tots i cadascun dels projectes… Som aquí per donar-li suport en tot i en les llengües que necessiti.

  Menu