Obtingui un pressupost gratuït

  Serveis de traducció de manufactura

  La indústria manufacturera pot abastar una gran diversitat de subsectors. Donem servei a diverses corporacions mundials de fabricació, en molts casos a través de contractes de proveïdor de traduccions únic. Aquesta indústria requereix traduccions tècnicament precises amb relació al producte, així com documentació per als departaments legals, de recursos humans, màrqueting, desenvolupament de productes i adquisicions.

  Serveis de traducció de manufactura

  Enginyeria industrial

  Maquinària de processament d’aliments

  Soldadura i tall

  Ventiladors i compressors industrials

  Petroli i gas

  Energia renovable

  Semiconductors

  Aerotecnologia

  Traduccions per l’indústria manufacturera

  Edwards és una empresa activa en diversos sectors, des de l’enginyeria fins a l’electrònica, i ofereix una àmplia gama de productes i serveis que operen en més de 30 països.

  “Vam passar de la traducció interna a McFelder, i no podria haver estat una millor opció. L’equip és fiable, eficient i sempre ofereix solucions ràpides per a qualsevol problema que tinguem.”

  A la secció “Històries d’èxit” de la nostra web, pot llegir per què Edwards i altres empreses de renom mundial estan tan satisfetes amb la nostra feina.

  Primer de tot, tecnologia

  Consultoria

  Aquest podria ser el seu primer projecte de traducció i, amb tantes opcions i preus diferents, pot resultar aclaparador. No pateixi, oferim a tots els clients una consultoria gratuïta d’assessorament. McFelder Translations té més de 20 anys d’experiència col·laborant amb empreses líders dels sectors mèdics i industrials. Des del seu primer projecte, o en un projecte complex, o en tots i cadascun dels projectes… Som aquí per donar-li suport en tot i en les llengües que necessiti.

  Menu