Obtingui un pressupost gratuït

  Serveis de traducció d’hostaleria i turisme

  L’hostaleria i turisme és un sector clau en creixement.
  Un estudi fet pel STR* el 2023 mostra un 90% excepcional dels mercats amb un creixement dels ingressos per habitació disponible (RevPAR) en comparació amb el 2019.
  Els llocs web multilingües, els fulletons, les xarxes socials, etc. són essencials per captar clients potencials.
  “A través d’una enquesta a 8 709 consumidors globals de 29 països d’Europa, Àsia, Amèrica del Nord i Amèrica del Sud,
  *la CSA Research* va trobar que el 76% dels compradors en línia prefereixen comprar productes que tenen la informació en la seva llengua materna. ”
  Els requisits inclouen traduccions localitzades i creatives que respectin el missatge i la marca originals. Facilitar la compra en línia.

  Serveis de traducció d’hostaleria i turisme

  Grups hotelers

  Aeorlínies

  Agències de viatges

  Agències de màrqueting digital

  Autoritats de turisme

  Operadors turístics

  Hostaleria i turisme

  S’hi inclou la recomanació entusiasta del nostre client Hotels Silken. Al llarg de la nostra col·laboració, hem dut a bon port diversos projectes digitals. De nosaltres, diuen:

  “McFelder Translations s’ha guanyat la confiança de la qual gaudeixen gràcies a la qualitat de les seves traduccions en cada projecte, en aliança amb professionalitat i respecte.”

  Faci clic per llegir més “Històries d’èxit” amb Hotels Silken i els nostresaltres clients, i vegi per vostè mateix per què estan tan satisfets amb la nostra feina.

  Fluxos de treball de traducció

  En funció dels seus requisits clau, el guiarem a la millor solució per les necessitats traductològiques, terminis i pressupost. La indústria de l’hostaleria i turisme és altament especialitzada i seleccionem els fluxos de treball de traducció que millor s’adapten amb l’equip de traductors tècnics, i així crear traduccions precises i tècnicament acurades.

  Especialització tècnica

  Som l’opció perfecta per les traduccions de sectors tècnics.

  Transcreació fidel a la marca

  Ideal per projectes de màrqueting on no n’hi ha prou amb traducció literal.

  Traducció automàtica neuronal

  Una opció més ràpida i econòmica que la traducció humana.

  Primer de tot, tecnologia

  Consultoria

  Aquest podria ser el seu primer projecte de traducció i, amb tantes opcions i preus diferents, pot resultar aclaparador. No pateixi, oferim a tots els clients una consultoria gratuïta d’assessorament. McFelder Translations té més de 20 anys d’experiència col·laborant amb empreses líders dels sectors mèdics i industrials. Des del seu primer projecte, o en un projecte complex, o en tots i cadascun dels projectes… Som aquí per donar-li suport en tot i en les llengües que necessiti.

  Menu