Obtingui un pressupost gratuït

  Serveis de traducció per a comunicacions i màrqueting

  Comunicacions i màrqueting per empreses globals inclou tant comunicacions externes com internes. Atraure clients així com la força de treball internacional; aquests són el públic objectiu per a molts dels nostres projectes de traducció de comunicacions i màrqueting.
  Què oferim: traduccions localitzades i creatives que garanteixen la implicació del client.

  Serveis de traducció per a comunicacions i màrqueting

  Enginyeria industrial

  Maquinària de processament d’aliments

  Soldadura i tall

  Ventiladors i compressors industrials

  Petroli i gas

  Energia renovable

  Semiconductors

  Aerotecnologia

  Comunicacions i màrqueting

  Això també inclou una forta recomanació del nostre client Tayburn. Al llarg de la nostra col·laboració, hem dut a bon port diversos projectes de tecnologies financeres. De nosaltres, diuen:

  “McFelder és fantàstic i acollidor. Són com una extensió del nostre equip; res no és mai un problema, i sempre responen ràpidament. Tenim una gran relació, i realment no hi ha res que pugui criticar.”

  Faci clic per llegir més ‘Històries d’èxit’ amb Tayburn i els nostres altres clients, i vegi per vostè mateix per què estan tan satisfets amb la nostra feina.

  Tot i això, no són només els nostres clients. Els nostres esforços també han aparegut al lloc web de FinTech Scotland, on la nostra sòcia gerent, Fiona Feldermann McCrae, parla de la intersecció entre les tecnologies financeres i la traducció.

  Fluxos de treball de traducció

  En funció dels seus requisits clau, el guiarem a la millor solució per les seves necessitats traductològiques, terminis i pressupost. La indústria de les comunicacions i el màrqueting és altament especialitzada i seleccionem els fluxos de treball de traducció que millor s’adapten amb l’equip de traductors tècnics, i així crear traduccions precises i tècnicament acurades.

  Especialització tècnica

  Som l’opció perfecta per les traduccions de sectors tècnics.

  Transcreació fidel a la marca

  Ideal per projectes de màrqueting on no n’hi ha prou amb traducció literal.

  Traducció automàtica neuronal

  Una opció més ràpida i econòmica que la traducció humana.

  Primer de tot, tecnologia

  Consultoria

  Aquest podria ser el seu primer projecte de traducció i, amb tantes opcions i preus diferents, pot resultar aclaparador. No pateixi, oferim a tots els clients una consultoria gratuïta d’assessorament. McFelder Translations té més de 20 anys d’experiència col·laborant amb empreses líders dels sectors mèdics i industrials. Des del seu primer projecte, o en un projecte complex, o en tots i cadascun dels projectes… Som aquí per donar-li suport en tot i en les llengües que necessiti.

  Menu