Obtingui un pressupost gratuït

  Serveis de traducció de ciències de la vida

  La indústria de les ciències de la vida demana traduccions acurades i, en molts casos, requereix una gestió de projectes complexa. Com a agència de traducció tècnica, hem optimitzat la nostra experiència en les ciències de la vida al llarg de 20 anys. Augmentem la nostra base de clients a través de la recomanació de clients a llarg termini que ens confien les necessitats globals de traducció en tots els idiomes.

  Serveis de traducció de ciències de la vida

  Diagnòstics clínics

  Seguiment ambiental

  Microbiologia

  Equipament per laboratori

  Genòmica

  Megazima

  Instrumentació científica

  Tractament de l’aigua

  Clients de renom mundial

  Clients de renom mundial, com NEOGEN, han obtingut beneficis amb les nostres traduccions tècniques amb relació a la seguretat alimentària. NEOGEN diu això de nosaltres:

  “Vam passar de la traducció interna a McFelder, i no podria haver estat una millor opció. L’equip és fiable, eficient i sempre ofereix solucions ràpides per a qualsevol problema que tinguem. Contractem els serveis de McFelder per les nostres traduccions a escala global i estem extremadament satisfets amb la seva feina”

  A la secció Històries d’èxit de la nostra web, pot llegir per què NEOGEN i altres empreses de renom mundial estan tan satisfetes amb la nostra feina.

  Fluxos de treball de traducció

  En funció dels seus requisits clau, el guiarem a la millor solució per les seves necessitats traductològiques, terminis i pressupost. La indústria de les ciències de la vida és altament especialitzada i seleccionem els fluxos de treball de traducció que millor s’adapten amb l’equip de traductors tècnics, i així crear traduccions precises i tècnicament acurades.

  Especialització tècnica

  Som l’opció perfecta per les traduccions de sectors tècnics.

  Transcreació fidel a la marca

  Ideal per projectes de màrqueting on no n’hi ha prou amb traducció literal.

  Traducció automàtica neuronal

  Una opció més ràpida i econòmica que la traducció humana.

  Primer de tot, tecnologia

  Consultoria

  Aquest podria ser el seu primer projecte de traducció i, amb tantes opcions i preus diferents, pot resultar aclaparador. No pateixi, oferim a tots els clients una consultoria gratuïta d’assessorament. McFelder Translations té més de 20 anys d’experiència col·laborant amb empreses líders dels sectors mèdics i industrials. Des del seu primer projecte, o en un projecte complex, o en tots i cadascun dels projectes… Som aquí per donar-li suport en tot i en les llengües que necessiti.

  Menu