consultoria

El seu gestor de projectes personal el guiarà a través de tots els aspectes a tenir en compte per afrontar els reptes.
Quin és el millor servei per satisfer els seus requisits?
Som els experts lingüístics que gestionen el procés del projecte per adaptar-lo al seu pressupost i terminis i satisfer les expectatives.

El seu èxit
és el nostre
èxit!

Hem treballat amb McFelder Translations en el projecte de localització de la nostra pàgina web al francès i a l’alemany. Va ser una tasca enorme, i la bona comunicació amb el proveïdor de traduccions ens va ser essencial. Des del primer moment, la Fiona i el seu equip es van assegurar que entenien el que esperàvem, i al llarg del projecte van incorporar els nostres comentaris i es van assegurar que les traduccions fossin coherents pel que fa al to i la terminologia.
El projecte de localització es va fer més senzill i menys estressant del que ens havíem imaginat, tot gràcies a la fiabilitat i eficiència de McFelder.

Inoxpa ha confiat a McFelder les traduccions tècniques, legals i comercials al llarg de molts anys. McFelder ofereix un servei d’atenció al client impecable a través de professionals agradables i un servei excel·lent, que és remarcable especialment per la seva rapidesa i qualitat.

Longevitat

La clau del nostre creixement ha sigut les relacions amb els clients, relacions que en alguns casos durent des de fa quasi 20 anys. A mesura que els nostres clients han anat creixent, hem crescut també per poder donar suport a les seves comunicacions globals.
Treballem com una part integral de l’equip, som els seus aliats de confiança.

Tenim l’experiència necessària.
Deixi que l’ajudem a satisfer totes les seves necessitats de comunicació globals!

Menu